fbpx Skip to content

Maak kennis met ons team.

Warmhartige therapeuten die net een beetje verder gaan! Gespecialiseerd om je zo fit en snel mogelijk ter been te krijgen!

Anco Beekman Fysiotherapie

Anco Beekman

BSc., Fysiotherapie en Bewegingswetenschappen.

Hallo, mijn naam is Anco Beekman. Al sinds de middelbare school ben ik zeer geïnteresseerd in de (soms complexe) bewegingsmogelijkheden van het menselijk lichaam. Het was dan ook een logische keuze om Bewegingswetenschappen te studeren op Vrije Universiteit in Amsterdam. Dit heb ik gecombineerd met de studie Fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. Mijn basis vind ik door de wetenschap te vertalen en te combineren met de praktijk. De ervaring heb ik opgedaan in de ziekenhuiszorg (neurologie, revalidatie en orthopedie), sport en natuurlijk bij ToThePoint. Hierdoor weet ik als geen ander hoe voor u een optimale revalidatie na operatie eruit hoort te zien. Door samen met mijn collega's up-to-date te blijven op het gebied van wetenschap, trainingsmethoden en effectieve behandeltechnieken is adequate behandeling de standaard voor de gehele praktijk. Kennis delen en onderzoek voor het verbeteren van ons handelen is mijn missie.

Prisca van Dijk Watertherapeut

Prisca Van Dijk

BSc., Fysiotherapie.

Hallo, mijn naam is Prisca van Dijk. Ik ben sinds 2014 afgestudeerd als Fysiotherapeut. Het verbeteren van de kwaliteit van leven van mijn patiënten is mijn missie. Dit begint bij mij vaak met therapie in het water. Voor u voelt dit warme water prettig en veilig. De kans op vallen is heel klein en de pijn staat minder op de voorgrond, omdat de warmte de pijn verzacht. Ook gaat het bewegen vaak makkelijker. In deze veilige omgeving werk ik samen met u aan uw klachten. Ik leg de oefeningen aan u uit en ik neem uw verhaal serieus. Mijn kracht ligt in mijn rustige aard, mijn geduld en mijn wil om te helpen. Samen proberen we uw doelen te bereiken. Dit is voor u een unieke kans optimaal te herstellen!

''Zorg is meer dan een patiënt behandelen''

Zo fit mogelijk erin en er beter uit, dat maakt het verschil.

Jaren van ervaring helpen ons jou te helpen!

Laat een berichtje achter, onze expert neemt contact met je op!

Kijk je op tegen een nieuwe knie, heup of operatie? Heb je nog twijfels na het lezen van alle informatie? Wij geven graag vrijblijvend advies. Uiteraard kun je ons ook telefonische bereiken.