fbpx Skip to content
 

Heb je last van blijvende heup of kniepijn?

Dankzij onze specialistische totaalaanpak komen 4 van de 5 mensen van hun klachten af

Blijf je last houden van klachten? Is de diagnose gesteld? Slijtage of iets anders? Met onze specialistische totaalbehandeling, bekijken we wat je klachten in stand houdt en stellen we hier een plan voor op. Een voetafwijking, stijve kuitspieren, slechte schoenen, overgewicht, leeftijd, veel en lang staan, of overbelasting tijdens het bewegen. Wij zorgen ervoor dat je je activiteiten weer op kan pakken.

 

Tijdelijk vrijblijvend specialistische advies gesprek

Langdurig effect

Onze totaal aanpak heeft een duurzaam effect omdat we niet alleen de pijn behandelen maar ook een een herstelplan ontwikkelen.

Grotendeels (tot 100%) vergoed door verzekeraars

Afhankelijk van uw zorgverzekering wordt onze behandeling grotendeels vergoed (tot 100%) door de meeste verzekeraars. Het eerste adviesgesprek is nu gratis als u contact met ons opneemt

4 van de 5 mensen komen van hun klachten af

Onze totaal aanpak is zo succesvol dat 4 van de 5 mensen terug naar hun oude niveau gaan.

 

Gemiddeld na 5 behandelingen al een groot effect

Meestal is er na 5 behandelingen al een enorm verschil merkbaar.

Wil je graag meer dan de standaard behandeling en weer van je lichaam genieten? Daarbij wellicht aan je levensstijl werken?

Maak nu gebruik van onze actie! Vul snel het onderstaande formulier in, wij geven graag gratis advies.

Ja, ik wil nu vrijblijvend specialistisch advies!

Fysio vitaal Revalidatie gelooft in toegankelijke zorg. Wij geven graag vrijblijvend advies. Uiteraard kun je ons ook telefonische hiervoor bereiken.

Waarom vrijblijvend specialistisch advies?

Tijdens onze Pijn Check maken wij een inschatting van je heup of knie klachten en geven wij tips en adviezen. Zo kunt je kosteloos kennismaken met een gespecialiseerde Fysiotherapeut. Bevalt het niet? Geen probleem! De afspraak is absoluut geheel vrijblijvend.

Better in Best Out!

Wij geloven erin dat als je je zo goed mogelijk voorbereid je revalidatie traject ook korter en sneller zal zijn!

Specialisten voor en na de operatie

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden voor en na een knie operatie en bij blijvende klachten. We werken met verschillende partners in de zorg om je de meest complete zorg te leveren.

Geen verborgen kosten

Het advies is helemaal gratis!

Geen verplichting

De afspraak is volledig vrijblijvend!

Je maakt laagdrempelig kennis en weet meteen wat er te wachten staat. 

Je weet wat je kan verwachten

Je krijgt meteen bruikbare tips en adviezen. Daarnaast weet je wat er te wachten staat voor verdere behandelingen. Ook als er een operatie gepland staat.

Doorverwijzing naar specialist

Blijkt het toch een probleem te zijn wat buiten ons specialisme valt, dan verwijzen wij je door naar de beste behandelaar!

Meer info over de klachten:

Knie greep fysio

Versleten Knie

Door artrose krijg je last van pijn en stijfheid in een gewricht. De pijn is in het begin meestal nog licht, maar kan in de loop van de jaren erger worden.

Prisca Fysio zwembad

Chronische pijn

Voortdurende heup- en knieklachten of een reumatische aandoening belemmeren dagelijkse bezigheden. Maar, gelukkig is er nog veel te winnen door in beweging te blijven.

Heup greep Fysio

Versleten Heup

Artrose van de heup leidt tot problemen bij het lopen. Op den duur kan dit leiden tot stijfheid en pijn. De pijn wordt dan gevoeld rondom de lies, de bil en het bovenbeen.