fbpx Skip to content

Hoe wij werken om je zo snel mogelijk te herstellen?

Onze zorg

De operatie is geweest of je weet nu zeker dat een operatie niet meer uit te stellen is. Hoe dan ook je wil graag weer kunnen doen wat je deed en het liefst ook zonder pijn.

Waar je in je traject ook staat, wij staan klaar om je optimaal te begeleiden en te adviseren.

Bij de intake bepalen we het startpunt, wat je nog nodig hebt en hoe de komende weken eruit gaan zien. Dit kan ook betekenen dat we je verwijzen naar een van onze zorgpartners.

In de eerste periode na je operatie is er de mogelijk dat we aan huis komen voor de behandeling. Zodra de mogelijkheid er is om naar de praktijk te komen, gaat de revalidatie hier verder.

Het verschil zit in het feit dat wij op elke gewenst niveau therapie kunnen leveren. Fysiotherapie in het water is erg geschikt om snel op te bouwen als de pijn op de voorgrond staat.

Door niet alleen lokaal naar je revalidatie te kijken, maar te kiezen voor de totale aanpak is de kans groot dat je weer kan doen wat jij wil!

Mogelijk gaan dingen nu zelfs beter doordat je ook voorbereid bent op de toekomst.

Onze visie

Wij staan als praktijk voor zorg op maat. Dit betekent dat elke patiënt bij ons alle aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft voor een zo optimaal mogelijk herstel. We streven ernaar om de patiënt duidelijkheid te geven over het revalidatie traject. Daarnaast zorgen we dat alle fysiotherapeuten geschoold zijn met de meest recente wetenschap en kennis.

Naar onze mening is multidisciplinaire zorg de toekomst. Wij hebben korte lijntjes met andere deskundigen. Door samen te werken met de Ergotherapie, Diëtiek en hulp bij stoppen met roken is de meest effectieve zorg gewaarborgd. Het goed in overleg blijven met de huisarts of specialist staat bij ons hoog in het vaandel!

Better IN Best OUT!

De beste manier om te Revalideren!

Plan een afspraak in!

Kijk je op tegen een nieuwe knie, heup of operatie? Heb je nog twijfels na het lezen van alle informatie? Wij geven graag vrijblijvend advies. Uiteraard kun je ons ook telefonische bereiken.